Bridge Blijft Boeien

 

 

Bridgeclub Laren Gld

 

 

 

 

 

 

 

Informatie over de drive

 

 

 

U kunt  zich uitsluitend als paar opgeven en het is de bedoeling dat een van beiden het inschrijfformulier invult en verzendt. Het inschrijfformulier komt op 25  dec. beschikbaar. Als respons na het verzenden krijgt u op dezelfde internetpagina een bevestiging van uw inschrijving en een overzicht  van de gegevens die u hebt ingevuld. Tevens wordt er een inschrijfbevestiging verzonden naar het door u opgegeven e-mailadres met daarin de instructies voor het betalen van het inschrijfgeld. Zodra het inschrijfgeld binnen is, is uw inschrijving definitief.
Uiterlijk 2 dagen voor de drive krijgt u de definitieve uitnodiging per e-mail.

 

Hieronder vindt u nog wat informatie over de drive.

De drive wordt gespeeld in vier verschillende gelegenheden langs/aan de Dorpsstraat in Laren.

Dit zijn de locaties:

- Café Restaurant Stegeman,

- Grand Café Bistro-rant 't Langenbaergh

- Café Restaurant Witkamp

- Kulturhus 't Kruispunt

Op drie locaties speelt u twee rondes van vier spellen in verschillende ruimtes. In totaal speelt u zeven rondes.

Tussen de derde en vierde ronde gebruikt u de lunch op de locatie van de derde ronde. Tijdens de spelrondes krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Vanaf 10 uur kunt u zich melden bij Café Restaurant Stegeman en neemt u - met een kop koffie of thee -  uw loopbriefje en het programmaboekje in ontvangst. Wanneer u zich voor 10.30 uur niet gemeld heeft, wordt een reservepaar ingezet. Verdere details ontvangt u in de definitieve uitnodiging vlak voor de drive.


Om ca. 17.00 uur is de bekendmaking van de uitslag en de uitreiking van de prijzen.

De prijzen zijn o.m. beschikbaar gesteld door Larense  ondernemers.

 

Niet alleen de top van de ranglijst komt in aanmerking voor een prijs ook de overige deelnemers maken kans op een prijs.

 

Ga naar:

 

Let op:

 

Het maximum aantal deelnemende paren voor de Dorpsstraatdrive is 98. Inschrijvingen boven dit aantal worden op een reservelijst geplaatst.

 

Deventerweg

 

Dorpsstraat