Bridge Blijft Boeien

 

 

Bridgeclub Laren Gld

 

 

 

 

 

 

  • mei 01 11:49

    Afsluiting bridgeseizoen: e-mail aan de leden

    Geschreven door : js - reactie(s) : 0
Afgelopen dinsdag 28 april had de laatste bridgemiddag van het bridgeseizoen 2019/2020 moeten zijn. Zeven weken daarvoor, op 10 maart, hebben we zonder dat we dat toen beseften, de laatste clubmiddag beleefd. Door de Corona-maatregelen moest het bridgeseizoen noodgedwongen beëindigd worden. We hebben dus moeten afzien van de gewoonte om aan de afsluiting van het seizoen een feestelijk tintje te geven met de huldiging van de club- en slemkampioen. Ook hebben we elkaar niet, zoals we dat gewend zijn, een fijne zomer toe kunnen wensen en de hoop uit kunnen spreken allen in goede gezondheid terug te zien op de openingsmiddag van het  nieuwe seizoen. Het feestelijke tintje kunnen we uitstellen naar het welkom aan het begin van het nieuwe seizoen. Wanneer dat zal zijn blijft voor alsnog een open vraag. 
Wij volgen de adviezen van de NBB. Deze biedt momenteel als enige uitweg om online te bridgen op stepbridge, eventueel met je eigen partner: ga hiervoor naar https://www.stepbridge.nl/quickstep/ . Op onze site staan een paar filmpjes over het installeren en gebruik van stepbridge: http://bbblaren.nl/links/stepbridge.
 
Het bestuur en technische commissie van de bridgeclub BBB wensen jullie alsnog een fijne zomer in de hoop, dat we ons zo langzamerhand wat vrijer kunnen gaan bewegen.
Maar het allerbelangrijkste is: blijf gezond, dan zien we elkaar allen weer op de opening van een nieuw bridgeseizoen. 

Reacties.

 

Beste bestuursleden,

 

Jammer dat we nog niet kunnen bridgen. We missen onze gezellige dinsdagmiddag bezigheid.

Bedankt voor jullie informatie. Wensen jullie een goede en gezonde zomer toe en hopelijk zien we elkaar weer ergens in het najaar 2020.

Met vriendelijke groet,

Anneke en Gerrit Zeggelink

 
Dank voor jullie berichtje en tip voor stepbridge.
Heel erg jammer dat het seizoen zo abrupt is afgelopen, maar we gaan er in september weer mooie bridgemiddagen van maken.
Jullie allemaal een fijne zomer gewenst, al zal die anders zijn dan we gewend waren.
Pas op jullie gezondheid.
Els van der Vliet

 

Bedankt en hopelijk tot ziens in september en blijf gezond. 

Fennie Hoentjen


Ja , inderdaad een abrupt einde van het bridgeseizoen. 😢 Maar goed , gezondheid boven alles toch!
Ik wilde jullie hartelijk danken voor de goede organisatie , iedere dinsdag weer opnieuw!💐
Hoop dat jullie toch een goede zomer hebben ….in eigen huis of als het kan elders!
Tiny en ik bridgen nu al  3 weken gratis op stepbridge . Hs leuk. We doen mee met de competitie van jump 85 op woensdagavond ….ook op stepbridge. 
Op deze manier houden we het een beetje bij.😁 
Marijke van Beersum


Dank voor de info. Ik wens jullie ook een goede zomer en hoop dat wij elkaar in september weer aan de bridgetafel treffen. 
Els van Leeuwen 

Dank voor jullie werk om ons gezellige middagen te bezorgen. Heel jammer dat het zo gelopen is. We houden moed en zien uit naar betere tijden.  
Ida en Joost Kers

Beste bestuursleden, het is inderdaad anders gelopen dan verwacht, een goede gezondheid toegewenst en hopelijk tot september.
Met vriendelijke groeten,
Conny van der Meulen.