Bridge Blijft Boeien

 

 

Bridgeclub Laren Gld

 

 

 

 

 

 

  • januari 06 14:42

    Nieuwjaarswens

    Geschreven door : js - reactie(s) : 0
Het was me het jaartje wel: 2020; een jaar om niet al te lang bij stil te staan. In maart begon de corona-ellende met een intelligente lockdown. In de zomer volgde dan een kleine versoepeling van de maatregelen, waarin o.a. terrassen en restaurants weer beperkt opengingen. 
Onze club ziet dan kans om met een coronaproof opstelling bij Witkamp ongeveer de helft van de leden weer aan de bridgetafel uit te nodigen. Helaas moest dit na drie keer alweer worden beĆ«indigd vanwege een snelle toename van het aantal coronabesmettingen en waardoor ook Witkamp haar deuren weer moet sluiten.
En zo gingen we dus met steeds strengere maatregelen richting de decembermaand en raakten we vanaf het midden van deze  maand in een totale lockdown.
Het werd voor velen van ons een decembermaand, zoals we die nog nooit beleefd hadden; geen uitgebreid familiebezoek tijdens de kerstdagen en een jaarwisseling die noodgedwongen in zeer kleine kring werd gevierd.
En zo belandden we dan op de  grens van het nieuwe jaar.
 
Voor 2021 wensen we iedereen van harte veel voorspoed en geluk en vooral een goede gezondheid.
 
Met het vooruitzicht dat we ergens in de loop van dit jaar terug kunnen naar normaal, zonder de coronabeperkingen, hopen we jullie allen weer aan de bridgetafel te ontmoeten. 
Natuurlijk houden we jullie van de ontwikkelingen op de hoogte.
 
Voor nu blijf gezond en houd nog even vol.